طرح کارآفرینی کارخانه کنسرو سازی

دسته بندي : کارآفرینی » صنایع غذایی
طرح کارآفرینی کارخانه کنسرو سازی سیرنگ، این فایل با فرمت Word و با حجم 31 صفحه و قابل ویرایش می باشد


بخشی از متن:


کارخانه کنسرو سازی سیرنگ بامدیریت جناب آقای بیاتی درسال 1377 با تولید محصول کنسرو لوبیا آغاز نموده وسپس به تولید نخود سبز پرداخته ودرسال 1380 با توجه به نیاز بازار شروع به تولید انواع کنسر وخورشت نموده که از آن جمله می توان به تولید خورشت قورمه سبزی ، خورشت کرفس ، خورشت فسنجون ، وانواع خورشت بادمجان ازجمله بادمجان سرخ شده ، بادمجان خاویاری ، بادمجان تکه ای ، ودر کنارآن به تولید مایه ماکارونی می پردازد .کارخانه سیرنگ دردوشیفت صبح وعصربه تولید محصول پرداخته وتعداد پرسنل آن حدود 50 نفر می باشد یکی از دلایل خوب فروش این محصول این است که در خواست کننده می تواند محصول سیرنگ را با هر نامی که می خواهد درخواست کند از جمله محصولاتی که تا به حالا به نامهای مامانم اینا، خانم خانمها، تخت جمشد که غیر که همراه با نام کارخانه و شماره پروانه ساخت و ... به صادر شده است.تنها محصول کارخانه که بیش از 90 درصد در بازار داخل کشور به فروش می رسد محصول لوبیا چیتی می باشد کارخانه سیرنگ در تولید محصولات خود از گوشت استفاده نمی کند.


این طرح شامل مباحث زیر می باشد:



معرفی کارخانه


مساحت وابعاد هر قسمت ازکارخانه


بازار فروش محصول کارخانه


مواد اولیه کارخانه


برای تولیدات کارخانه بیشتر از قوطی های فنری استفاده می شود به دلایل زیر


میزان تولید و عولمل مؤثر بر آن


معرفی دستگاههای کارخانه


Blancher بلانچر


دستگار اگزاستیک


دستگاه سس ریز


اساس کار


دستگاه بوجاری


دستگاه غلاف گیری


دستگاه تاریخ زن


خط تولید لوبیا چیتی


نحوة تهیه سُس


تهیه لوبیا چیتی


نحوه تشخیص لوبیای آبگیری شده


ایجاد head space


دستگاه سُس ریز


نکات


خط تولید قورمه سبزی


لوبیا قرمز


لیمو خشک


مواد افزودنی


طرز تهیه قورمه سبزی


مرحله پر کردن


خط تولید خورشت کرفس


خط تولید فسنجون


نحوه تهیه فسنجون


سویا


نحوة تهیه سس


نحوة تهیة مایه ماکارونی


خطوط تولید بادمجان


سس بادمجان


نحوة تهیه سُس


بادمجان خاویاری


سس بادمجان سرخ شده


آزمایشات مربوط به کارخانه


روش آزمون


مشکلات کارخانه


محاسبه بریکس رب


آزمودن اسیدتیه


آزمون شن و خاک


آزمایشات میکروبی


مصرف کنسرو



دسته بندی: کارآفرینی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 1473 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

فرمت فایل اصلی: word

تعداد صفحات: 31

حجم فایل:23 کیلوبایت

 قیمت: 6,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    ابتدا فایل را با استفاده از نرم افزار Winrar از حالت فشرده خارج سازید

  • محتوای فایل دانلودی:
    این فایل با فرمت Word و با حجم 31 صفحه و قابل ویرایش می باشد