طرح کارآفرینی کارخانه تولید کیک

دسته بندي : کارآفرینی » صنایع غذایی
طرح کارآفرینی کارخانه شهریار کام، این فایل با فرمت Word و با حجم 42 صفحه و قابل ویرایش می باشد


بخشی از متن:


کارخانه شهریارکام درسال 1372 با مدیریت جناب آقای مهندس جمال خدیوجم وبا همکاری هیئت مدیره به صورت سهامی درمنطقه شهرک صنعتی طوس احداث گردیده است .کارخانه شهریارکام محصولات خود راکه شامل انواع کیک ، کلوچه ، بیسکویت ، وویفر می باشد تحت نام تجاری دُرج به بازارداخل کشورعرضه می دارد . کارخانه شهریارکام درواقع زیرمجموعه ای ازکارخانه خدیوپور بوده که علاوه برتولید محصولات خود بانام تجاری درج برای کارخانه خدیوپور نیز محصول تولید می کند. علاوه براین شهریارکام برای کارخانجات بزرگی مانند کارخانجات آستان قدس نیزمحصول تولید می کند. مانند ویفر وبیسکویت آستان قدس ،کیک دانش آموز کیک دانش و....... البته کلیه این اقدامات زیر نظرمهندسین کارخانجات مربوطه صورت می گیرد .مساحت وابعاد سالن ها:کارخانه شهریارکام دارای مساحتی برابر با 5000 بوده که ازاین مساحت 1500مترمربع آن را سالن تولید ، 800 مترمربع را سالن مواداولیه ، 20مترمربع راآزمایشگاه شیمی و25مترمربع راخمیرخانه، و5 مترمربع آزمایشگاه میکروبی وبقیه مساحت را ساختمان اداری وسرویس بهداشتی وحیاط کارخانه رادربرمی گیرد .


این طرح شامل مباحث زیر می باشد:


معـرفی کارخـانـه


مساحت وابعاد سالن ها


ساعات کارکارخانه


مواد اولیه کارخانه


بکینگ پودر


تخم مرغ وپودرتخم مرغ


ویژگی های پودرتخم مرغ


شیروشیر خشک


نحوه قرار گرفتن خطوط تولید


نحوة تهیه کرم ویفر


نحوة تهیه نان ویفر


ساندویج


مشکلات خط تولید ویفر


خط تولید کیک


خط تولید کلوچه


خط تولید بیسکویت


خط تولید بیسکویت


مبحث خمیرگیری


آزمایشگاه


اسیدتیه الکل


خاکستر تا محلول در اسید


کشت باسیلوس سرئوس


روش کشت
دسته بندی: کارآفرینی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 1326 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

فرمت فایل اصلی: word

تعداد صفحات: 42

حجم فایل:34 کیلوبایت

 قیمت: 6,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    ابتدا فایل را با استفاده از نرم افزار Winrar از حالت فشرده خارج سازید

  • محتوای فایل دانلودی:
    این فایل با فرمت Word و با حجم 42 صفحه و قابل ویرایش می باشد